Out of the Blue Bierlaars - Beer Boot 800 ml Bierlaars - Beer Boot 800ml De Beer Boot is het ideale glas als om cadeautje te geven op een fees.. Category: Anvils Product #: 78/7880 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: €11,99 $€11,99 Available from: CiWeb v.o.f. Condition: excellent condition uitverkocht

Bierlaars - Beer Boot 800 ml

Merk: Out of the Blue
Model: 78/7880
Beschikbaarheid: uitverkocht
€11,99
Excl. BTW: €9,91

Bierlaars - Beer Boot 800ml

De Beer Boot is het ideale glas als om cadeautje te geven op een feestje! Zeker wanneer er gedronken wordt is de bierlaars een onmisbaar accessoire. Daarom zijn de leuke gadgets van Giftgadgets ook ideaal om te gebruiken op een feestje. Gebruik deze fun gadget om een heerlijk biertje uit te drinken. Een bierlaars is een goed cadeau voor hem of haar! Bestel deze dorstlesser met een inhoud van bijna 1 liter bier vandaag nog.

Wat is een Bierlaars?

Een bierlaars is een speciaal bierglas in de vorm van een laars. Deze Beer Boot is zeer speciaal en een uiterst goed cadeau voor hem of haar. De bierlaars heeft een inhoud van 800 milliliter. Meestal zijn deze gadgets van goedkope materialen, echter is deze bierlaars van glas gemaakt. De maten van het glas zijn ca. 13 x 22,5 cm. Het merk van de beer boot is out of the blue. Meer producten zien van dit merk? Klik dan op de link naast de afbeelding. 

Bierlaars Kopen

De Beer Boot is een ideaal cadeau voor iedere bierliefhebber. Ondanks dat het een voordelig bierglas is merk je dat niet in kwaliteit! Drink een lekker koud biertje op een feestje en geniet van deze fun gadget. Dit glas kan ook goed gebruikt worden voor een drankspel! Kortom, een ideaal cadeau voor hem of haar. Wanneer je deze gadget op een werkdag vóór 15:30 bestelt, wordt de bierlaars dezelfde dag nog opgestuurd! Ben je niet tevreden met het product? Je kunt de bierlaars binnen 15 dagen retourneren. Niet goed is geld terug! Geniet van de leuke gadgets van GiftsGadgets, want wie lust er nu geen koud biertje?

Kenmerken
Inhoud ca. 880 ml
Maat ca. 13 x 22,5 cm.
Materiaal Glas
Verpakking PVC box