Out of the Blue Deurstopper Chocolate Bijna iedereen eet wel graag chocolade, gewoon omdat het lekker is. Maar chocolade is tegenwoordig o.. Category: Anvils Product #: 71/3067 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: €2,99 $€2,99 Available from: CiWeb v.o.f. Condition: excellent condition uitverkocht

Deurstopper Chocolate

Merk: Out of the Blue
Model: 71/3067
Beschikbaarheid: uitverkocht
€2,99
Excl. BTW: €2,47

Bijna iedereen eet wel graag chocolade, gewoon omdat het lekker is. Maar chocolade is tegenwoordig ook heel erg handig, om te gebruiken als deurstopper!

Dit stukje overheerlijke choco is gemaakt van rubber en daardoor ideaal om onder de deur of raam te gebruiken als stopper. Op de bovenzijde die je alle choco blokjes uitgesneden zitten en er zullen bezoekers denken dat je een chocolade reep onder de deur hebt gestopt. 

Doordat de deurstopper is gemaakt van rubber zal het stroef zitten en de deur of raam tegenhouden. De stopper is ca. 15 cm lang en verloopt in hoogte waardoor het vrijwel altijd past. Let alleen op dat niemand een hapje wilt nemen want die kans is natuurlijk erg groot!

Kenmerken
Maat ca. 15 cm
Materiaal rubber
Verpakking los