Out of the Blue Toilet Football Toilet Football Toilet Football is een voetbal spel dat je speelt op het toilet. Daarnaast is het.. Category: Anvils Product #: 59/2017 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: €9,99 $€9,99 Available from: CiWeb v.o.f. Condition: excellent condition uitverkocht

Toilet Football

Merk: Out of the Blue
Model: 59/2017
Beschikbaarheid: uitverkocht
€9,99 €14,99
Excl. BTW: €8,26

Toilet Football

Toilet Football is een voetbal spel dat je speelt op het toilet. Daarnaast is het een grappig cadeautje om iemand te geven die de lol er ook wel van in ziet! Voetbal gadgets doen het altijd goed bij kinderen en volwassenen. Ook is het spel een goede manier voor om een toiletbezoek leuk te maken voor kinderen. Veel voetballers spelen golf, wist je dat? De combinatie tussen golf en voetbal is ideaal voor een toiletbezoek. 

Hoe werkt Toilet Football?

Toilet voetbal is een combinatie tussen voetbal en golf. De putter heeft een afmeting van ca. 64 cm. De voetbal set wordt geleverd met een voetbalmat, een goal en een bal. Het doel van het spel is om doormiddel van de golfstick de bal in het goal te slaan. De golfstick heeft een voetbalschoen op het uiteinde om het spel wat lastiger te maken. Mocht je een voetbal gadget liefhebber zijn of een liefhebber kennen dan is een ideaal cadeau voor hem. Goede afleiding wanneer je op het toilet zit! Heerlijk ontspannen op het toilet met een leuk spel. Wat wil je nog meer?

Toilet Football Kopen?

Ken je iemand die een houdt van golf of voetbal? Dan Is dit het ideale moment om dit accessoire aan te schaffen. De Toilet Football set is momenteel afgeprijsd van €14,99 naar €9,99: een korting van maar liefst €5! Wees er wel snel bij want op=op! Dit set is een ideaal cadeau voor hem of haar. wanneer je het product vóór 15:30 op een werkdag bestelt wordt het dezelfde dag nog opgestuurd. Let wel op dat je niet te hard roept wanneer je een goal hebt gescoord! De leukste hebbedingetjes voor elke leeftijd koop je bij GiftsGadgets.

Kenmerken
Maat stick ca. 64 cm