Zakelijk en Groothandel

Al onze producten zijn ook te koop voor promotionele doeleinden, business to business verkoop en andere zakelijke doelen. Via onze eigen externe groothandel bieden we deze artikelen op dit moment al aan 400 verschillende (web)winkeliers aan in Nederland en België. In het verleden hebben ook bekende en minder bekende bedrijven en marketingbureaus uit binnen- en buitenland producten ingekocht via ingifts.

Onze groothandel in geschenkartikelen is te vinden via www.ingifts.nl

Promotioneel

Zoek je een bepaald artikel voor bijvoorbeeld een samen te stellen pakket of uitdeelmogelijkheid. Dan kun je direct bij onze groothandel een offerte formulier invullen.

Offerte Aanvragen?

Door ons handige offerteformulier kun je via ingifts direct via het juiste product de gewenste offerte aanvragen. In de meeste gevallen zal dan binnen 48 uur een offerte in de mailbox verschijnen.

Geschenkartikelen verkopen in je winkel of webwinkel?

Uiteraard is het ook mogelijk om je aan te sluiten via ingifts voor je webwinkel of winkel. Je kunt door je aan te melden op onze website kiezen voor een dropship- of groothandelsaccount. Het dropshipaccount werkt speciaal voor webwinkeliers die zelf geen voorraad willen houden. Het groothandelsaccount is voor onze klanten die wel zelf een eigen voorraad willen houden. Bekijk de informatiebrochure op www.ingifts.nl